3.1 TESTIMONIALS English

Sfeervolle gedroogde bloemen in de therapie ruimte

TESTIMONIALS

Here you read different experiences of my clients. Some are in dutch others in english. For more and duo lingual testimonials see my google page please.

I am very satisfied with the sessions I have had with Ehsan so far. Especially the last session where we discussed a recent shock trauma was very impressive. Before the session, the event kept running through my head, I kept seeing images and was easily triggered. It was over after one session. I didn’t think about it after that and was able to talk to people about it quite normally without being triggered. That was a really special experience! In general, I feel that I am more aware and resilient, not so much a victim of my own reactions. In short, I can definitely recommend this therapy!

Katja – online sessions

This year I got to know Ehsan as a coach and am impressed by his skills. The ability to create a safe space (via screen alone) in a few minutes to show yourself is special. And the (somatic) tools he offers are extremely valuable. If you have the chance to work with him, do it. Thank you Ehsan!

Erika – online sessions

Ehsan is very good at what he does. He puts you in touch with your feelings and changes your look without you realizing how that works. The process felt very natural. We have only seen and spoken to each other online, but the contact has become increasingly open and familiar. More results after a few sessions than multiple “cognitive” therapies. Thank you, Ehsan!

Lucas – online sessions

De sessies met Ehsan zijn bijzondere ervaringen. Ehsan zorgt voor tijd en ruimte om je eigen lijf en emoties te ervaren. In samenwerking met Ehsan krijg ik meer inzicht in hoe ik werk (mijn lijf, en mijn gedachtes) waar ik behoefte aan heb, en leer ik bewuster mijn levensdoelen nastreven.

Joost

Ehsan really listens to what you say and gives space to think and feel to get to know yourself step by step on your own pace. Really recommend trying!

Tessa – online sessions

Ehsan is als therapeut professioneel en toegankelijk tegelijk. Ik krijg bij hem het gevoel dat hij doorziet dat geen van de patronen die we tegenkomen tijdens een sessie persoonlijk zijn, waardoor het voor mij makkelijk is ze los te laten. Ik vind dat hij een fijne, warme ruimte biedt om te onderzoeken welke blokkades er in mij bestaan, en deze vrij te laten. Ehsan heeft toewijding en passie voor zijn vak, zeker een aanrader.

Lianne

Ik heb veel over de werking van mijn systeem geleerd tijdens de sessies met Ehsan. Ik kan zelfs stellen dat mijn systeem zich zodanig heeft ontwikkeld d.m.v. die sessies dat het inmiddels veel beter in staat is om zichzelf
te reguleren. Ehsan heeft veel kwaliteiten in huis om je in jouw proces te begeleiden.

Angela

De sessies met Ehsan heb ik ervaren als een hele toegankelijke en effectieve vorm van therapeutische begeleiding. Hij zorgt voor een fijne sfeer en alles is welkom en bespreekbaar. Ik vind het fijn dat ik de ruimte krijg om zelf te bepalen hoe diep ik op onderwerpen in wil gaan die naar voren komen. En het belangrijkste: ik merk dat het veranderingen in gang zet, bijv. in hoe ik dingen ervaar en dat ik mezelf beter begrijp. Supermooie lichte/ruimtelijke locatie ook, fijne plek.

Marlou

Ehsan heeft een voor mij erg prettige aanwezigheid, de rust waarmee hij de dingen vertelt, de ruimte die hij geeft. Ik voelde me erg op mijn gemak zodat er opkwam wat er opkwam. We hebben onderzocht wat er in mijn systeem gebeurt als er een grens wordt overschreden e/o als ik die niet durf aan te geven. Door middel van oa contact en aanraking heb ik daar nu veel meer inzicht in. Heel waardevol en aan te raden voor als je meer verdieping zoekt!

Anita

Ehsan is een zeer prettige en kundige therapeut. Ik raad hem zeer sterk aan!

Thomas

Tijdens de eerste paar sessies met Eshan keek ik het een beetje aan. Pas later ging ik zijn methodes beter begrijpen en kon ik het tot me door laten dringen. De laatste paar sessies hebben me een echt WOW! moment gegeven waarbij ik een sterke realisatie ervaarde over mijn interne systeem en patronen. De realisaties waren zo sterk omdat Eshan me lichamelijk heeft laten ervaren wat ik in mn hoofd al lang weet, en als je het lichamelijk ervaart maak je de klik pas echt. Waar ik in het begin wel eens heb gedacht dat Eshan esoterische mooidoenerij toepast krijg ik steeds meer het gevoel dat Eshan goed weet wat hij doet en dat zorgvuldig inzet. Eshan weet een veilige situatie te creëren en ik heb een vertrouwd gevoel bij hem. Eshan probeert me te helpen zonder eigen agenda en werkt met wat er in het moment speelt. Ik ben dankbaar dat ik Eshan als tip heb gekregen en dat ik daar op ingegaan ben.

Jan

Elke sessie voelt als thuiskomen bij me zelf. Het is voor mij zo waardevol om te ervaren hoe ik binnen een uur een kleine ‘transformatie’ doormaak. Ehsan merkt de kleinste sensaties en patronen op en weet op een subtiele en voor mij veilige en vertrouwde manier hiermee te werken. De kleine sensaties worden beter voelbaar. De haast en onrust in mij maakt plaats voor rust, kalmte en een gevoel van vrijheid.

Roshanak

De sessies bij Eshan hebben mij geholpen om datgeen wat er is er te laten zijn. Niet per se te vluchten voor bepaalde emoties.. Niet te verdrinken in datgeen wat niet mooi is. Maar er liefdevol naar te kijken en te laten zijn. De sessies hebben mij geholpen om emoties niet om te kroppen maar durven uit te spreken.

Gita

Ehsan heeft een rotsvaste, liefdevolle aanwezigheid en creëert een bijzondere ontspannen en veilige sfeer. Zijn aanpak en aandacht is speels, vol met interesse en een samenzijn lijkt sterk op een gezellig onderonsje. Tegelijkertijd is er veel ruimte voor elk onderwerp dat aan bod komt.
We hebben naar bepaalde gewoontes gekeken welke me weghielden van levendigheid en van het gevoel van aarding of volwassen zijn. Vaak bleken zulke patronen te zijn ontwikkeld toen ik kind was. Ooit vervulde deze belangrijke functies. Ehsan is hierin zeer respectvol en begeleid je de hele tijd. Samen in diepe connectie heb ik het inzicht gekregen dat ze niet langer meer nodig zijn, ze verdwijnen – juist om het moment welkom te heten. Fantastische ervaring.

Sebastiaan

Sinds een paar weken aan de slag met Somatic Experience bij Ehsan. Het levert mij heel veel op. Inzicht, rust en goede gesprekken. Hij nodigt uit tot denken en voelen, maar kan ook hele gerichte vragen stellen waardoor je snel tot de essentie komt.

Tamara

“Ehsan zorgt voor een veilige ruimte waarin we samen de tijd namen voor mij om goed te doorvoelen waar aandacht voor nodig is. Hij stelde mij op mijn gemak en met zijn aanwezigheid, vragen en spreekwooordelijke hand kon ik mijn remmen loslaten, alles er laten zijn, gronden en mij weer realiseren dat ik altijd gedragen word door de aarde. Ik kwam binnen met tranen en ging weg met een lach.”

Norah

“Ehsan werkt direct, uitnodigend en rustig. Hij spiegelt wat zich, per moment, aandient en maakt daarmee subtiele lagen ervaarbaar. Ehsan verwelkomt wat hij waarneemt, probeert niks te bedekken of groter te maken. Hij is niet bang ergens op terug te komen, stelt mooie vragen en neemt de tijd voor wat er ontstaat.”

Lo

To me, Ehsan’s being is an invitation into an honest and authentic meeting. He is creating a welcoming and safe atmosphere, in which I find it easy to open up, show myself and get to know myself more deeply. I find Ehsan a great gift, and the sessions he holds are clarifying, relaxing and empowering to me.

Gunnar Meier

“Zo fijn en liefdevol hoe hij mij uitnodigt om er helemaal te mogen zijn met elke sensatie of emotie die opkomt in het lichaam. Hele mooie en bijzondere sessies”

Kalyani

“Super fijne sessies. Het is alsof je met je beste vriend vol in vertrouwen gewoon kan zijn. Ehsan creëert een ruimte waar je kan rusten, waar je kan ontspannen en waar je de mechanismes van je lichaam veilig kan ontdekken.”

Alexandra G.

“Mijn sessies bij Ehsan zijn echt prachtig!
Ehsan is helemaal aanwezig en werkt verfijnt, sensitief en zeer precies afgestemd.”

Laura Douwes

“Ik heb jaren lang bij psychologen gelopen, en voelde me ieder keer na het gesprek niet begrepen en ellendig. Ik heb nu 3 sessies bij Ehsan gehad en heb al geleerd/gezien hoe ik op een veilige en zachte manier met emoties en sensaties kan omgaan/reguleren. En ik voel me na de sessies goed/vrolijk.”

Amir

“Mijn sessies bij Ehsan zijn ontzettend fijn. Het voelt voor mij als thuiskomen in mezelf. Ehsan weet op subtiele wijze uit te nodigen om op een dieper niveau jezelf te observeren. Zonder veroordeling, of ‘moeten’. Ik zou het iedereen aanraden.”

Roos

“Ehsan weet me heel goed te begeleiden om in het moment te zijn. Ik was veel meer bewust van wat ik allemaal in mijn lichaam voelde. En hoe ik de omgeving ervaarde. Het effect wat er na mijn somatic experience sessie ontstond, was hetzelfde wat ik na een week stilte retreat heb ervaren. Na een sessie met Ehsan voelt het voor mij altijd lichter en vriendelijker in mij.”

Angela